Verzenden & retourneren

Verzenden :
Uw bestelling wordt met grote zorg ingepakt en verzonden via Post.nl.
U krijgt een bevestiging met een track en trace code zodat u het pakketje kunt volgen.
Niet vaak thuis? Geen probleem laat uw levering op een ander adres afleveren via pakje gemak.Geeft u dit aan bij de bestelling.
De kosten voor het verpakken en verzenden van Habiol en Simson/Bostik bedragen € 8,50. Bij een orderbedrag van € 60,00 inclusief btw berekenen wij geen verzendkosten.

Bij de vloeren berekenen wij geen afleverkosten bij afname van minimaal 30m2.


Retourneren : 
Neem contact met ons op als er een foutje in uw producten of bestelling is gekomen, wij bieden goede garantie en klantenservice. Wilt u uw bestelling annuleren of retourneren? Dat kan ook onder onderstaande voorwaarden.

De wettelijk voorgeschreven bedenktijd is sinds 13 Juni 2014 gesteld op 14 dagen vanaf ontvangst produkt. Neem binnen de gestelde termijn contact met ons op via email info@allesvoorhout.nl zodat u gemakkelijk via de mail de ontbinding van uw koop aan ons kunt melden, waarop u van ons z.s.m. een mailbevestiging van deze ontbinding tegemoet kunt zien.

U kunt dan het produkt binnen de gestelde 14 dagen na ontvangst via pakketpost goed verpakt aan ons retourneren, echter zijn de verzendkosten voor het retourneren per pakketpost wel voor uw rekening en dient het produkt ongebruikt te zijn! De retournering binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling, dient indien van toepassing ook compleet te zijn gelijk u het heeft ontvangen.

Zodra het produkt weer door ons is retourontvangen in de juiste staat (zoals hierboven aangegeven), zullen wij u het door u betaalde bedrag aan u terugbetalen.

Voor deze en eventuele verdere vragen, kunt u uiteraard ook met ons contact opnemen via telefoon 06-42109229 of via email info@allesvoorhout.nl