Lees hier alles over onze manier van verzending en hoe u uw bestelling kan retourneren.

Verzendmethode

Uw bestelling wordt met grote zorg ingepakt en verzonden via Post.nl en/of GLS Duitsland
U krijgt een bevestiging met een track en trace code zodat u het pakketje kunt volgen.
Niet vaak thuis? Geen probleem laat uw levering op een ander adres afleveren via pakje gemak. Geeft u dit aan bij de bestelling.

Verzendkosten

De kosten voor het verpakken en verzenden van Habiol bedragen € 11,95. Bij een orderbedrag van € 60,00 inclusief btw berekenen wij geen verzendkosten. Na verzending vanuit ons magazijn Duitsland ontvangt U van de GLS een track en trace code met als afzender Armbruster GmbH.

Bij de vloeren berekenen wij geen afleverkosten bij afname van minimaal 30m2.

Levertijd

Onze lijmen en kitten leveren wij tussen 2 en 5 werkdagen. Onze vloeren leveren wij in overleg, sommige soorten vloeren hebben wij direct op voorraad en kunnen snel geleverd worden. Heeft u haast? Bel of mail dan altijd even van te voren, wij kunnen precies vertellen of de vloer naar uw keuze ook snel te leveren is.

Retourneren

Neem contact met ons op als er een foutje in uw producten of bestelling is gekomen, wij bieden goede garantie en klantenservice. Wilt u uw bestelling annuleren of retourneren? Dat kan ook onder onderstaande voorwaarden voor particuliere klanten.

De wettelijk voorgeschreven bedenktijd is 14 dagen vanaf ontvangst product. Neem binnen de gestelde termijn contact met ons op via email info@allesvoorhout.nl zodat u gemakkelijk via de mail de ontbinding van uw koop aan ons kunt melden, waarop u van ons z.s.m. een mailbevestiging van deze ontbinding tegemoet kunt zien.

U kunt dan het product binnen de gestelde 14 dagen na aangeven van het retour via pakketpost goed verpakt aan ons retourneren, echter zijn de verzendkosten voor het retourneren per pakketpost wel voor uw rekening en dient het produkt ongebruikt te zijn! De retournering binnen 14 dagen na aankondigen van de gewenste retournering van de bestelling, dient indien van toepassing ook compleet te zijn gelijk u het heeft ontvangen.

Als particuliere klant heeft u dus eerst 14 dagen heeft voor het melden van retour, na deze melding heeft u nogmaals 14 dagen voor het retourneren.

Zodra het product weer door ons is retourontvangen in de juiste staat (zoals hierboven aangegeven), zullen wij u het door u betaalde bedrag aan u terugbetalen binnen 14 dagen.

Voor deze en eventuele verdere vragen, kunt u uiteraard ook met ons contact opnemen via telefoon 06-20418767 of via email info@allesvoorhout.nl